Verweer tegen schorsing door Amazon

 

Laat je Amazon-verkoopaccount herstellen!

 

Als je problemen hebt met de schorsing van een Amazon account helpen wij je om het probleem op te lossen, zodat je weer aan de slag kunt gaan!

 

Als jouw Amazon-verkoopaccount is geschorst, bijv. als gevolg van negatieve feedback, reclamaties, trage reactietijd, gebroken artikelen of slechte kwaliteitsnoteringen, kan ons deskundige team een op maat gemaakt actieplan creëren, dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

Via analyse van het Amazon-account gaan we naar de wortel van het probleem en vinden de exacte reden waarom je bent geschorst. Wij onderzoeken hierbij feedback, meldingen en de kennisgeving van de schorsing. Daarna gaan we aan de slag om jouw account zo snel mogelijk te herstellen!

 

Jouw op maat gemaakte hersteloplossing voor je Amazon-account omvat:

  • Grondige analyse en afbakening van de problemen die de oorzaak waren van de schorsing
  • Ontwikkelen van een actieplan en specifieke, op maat gemaakte oplossingen
  • Schrijven van een doelgericht verweerschrift, inclusief 2 eventuele extra revisies
  • Aangeboden in 6 talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans)

Neem contact met ons op

Elk account is uniek en heeft continu aandacht nodig om vitaal te blijven – één keer per maand een check uitvoeren is niet genoeg! Onze op maat gemaakte Amazon Account Health Check controleert elke werkdag opnieuw je account. En wanneer je je inschrijft voor het 6- of 12- maandelijkse abonnement zijn verweerprocedures met betrekking tot je account inbegrepen!
 


 

 

Ready to get started?

Speak to one of our ecommerce experts today to discover how we can help you grow your international sales.

Click here to contact us!